2024. március 3. - Kornélia

A török hatóságok utánajártak az esetnek

Letért az előre meghatározott pályáról az a török repülőgép, amely pénteken zuhant le Törökország délnyugati részén - mondta a török polgári repülési hatóság vezetője hétfőn. Ugyanakkor korai lenne még a pilóta felelősségére vonatkozó következtetéseket le
2007. december 4. kedd 07:28 - Hírextra
A fedélzeten 57-en voltak, senki sem élte túl a szerencsétlenséget. A repülő Isztambulból tartott Isparta városába, és egyelőre ismeretlen okokból eltért az útvonaltól. A gép a hegyek közé zuhant, célállomásától, Ispartától 12 kilométerre. Az 50 utas és a hétfős legénység életét vesztette. A szerencsétlenség kevéssel azután történt, hogy a pilóta közölte az irányítótoronnyal: megkezdte az ereszkedést a leszálláshoz.

Az előzetes vizsgálatok megállapították, hogy sem a gépnek, sem a földi irányításnak nem volt technikai problémája. Az időjárás is kedvező volt, és támadásra utaló nyomokat sem találtak.

Az MD-83 típusú repülőgép fekete dobozait tengerentúli laboratóriumba küldik elemzésre - azt nem árulták el, hogy melyik országba.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását