2024. május 6. - Ivett, Frida

Megint bezár a West-Balkán

A 2008 januárjában lebontandó Futó utcai West-Balkán számos programmal várja látogatóit fennállásának utolsó hónapjában. A nyolcadik kerületi rehabilitáció részeként bontják le jövő januárban a West-Balkánt, amely 2001-es indulása óta Budapest egyik legfo
2007. december 3. hétfő 17:55 - Hírextra
Az intézmény azonban nem szűnik meg, csupán továbbköltözik a Futó utcától kőhajtásnyira található Nagytemplom utcába, ahol várhatóan 2008 első felében nyitja meg újra kapuit.

Addig is különleges decemberi programokkal búcsúztatja az épületet. December hetedikén például a berlini Noiseshaper csapat tart bulit, míg másnap a La Varda francia zenekar veszi birtokba a színpadot.

December 27-én az ESÉLYesÉJ nevű esélyegyenlőségi fesztiválon többek között a Váradi Roma Café és Szilvásy Gipsy Folk Band lép fel. December 28. és 30. között a több világhírű nemzetközi világzenei produkciót felvonultató Akanak fesztiválon szórakozhatnak a vendégek.

Az év utolsós napján pedig egy szilveszterbe öntött záróbulival búcsúzik az óévtől és saját épületétől a West-Balkán. A részletes programok megtalálhatók a http://www.west-balkan.com című honlapon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását