2024. május 6. - Ivett, Frida

Beckham-ék győzelme

David Beckham nagyszerűen játszott, csapata, a Los Angeles Galaxy pedig magabiztosan, 4-1-re nyert Új-Zélandon, a Wellington Phoenix együttese elleni bemutató-mérkőzésen.
2007. december 1. szombat 13:07 - Hírextra

Az angol szupersztár a vendégek mind a négy góljából kivette a részét, három találatot előkészített, míg a negyediket maga lőtte büntetőből.

A jelentések szerint a nagyon aktívan futballozó középpályás végig a pályán volt és a meccs végén a nézők tapsvihara kísérte be az öltözőbe.

A wellingtoni stadion megtelt a mérkőzésre, Beckham és társainak vendégjátékra 32 ezren voltak kíváncsiak a helyszínen, ez pedig rekordnak számít Új-Zélandon, ahol eddig az 1982-es, Kuvait elleni világbajnoki selejtező tartotta a csúcsot. Arra az összecsapásra 31 ezren látogattak ki.

A Los Angeles Galaxy kedden Sydneyben lépett pályára, ahol az angol szupersztár gólja ellenére 5-3-ra kikapott a helyi profi csapattól. Az együttes hétfőn utazik vissza az Egyesült Államokba.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását