2024. április 26. - Ervin

Apróval a gyermekekért

Érmegyűjtőket helyez el szombattól mind a 193 lakossági bankfiókjában a K and H Bank, hogy az ügyfelek felajánlhassák a jövő év márciusában forgalomból kivonandó 1 és 2 forintos érméket a pénzintézet Gyógyvarázs nevű gyermekegészségügyi programjára.
2007. november 30. péntek 06:48 - Hírextra

A gyűjtés az érmék hivatalos bevonásával nem ér véget, a bank 2008 májusáig várja az "aprópénzt" - tájékoztatta a bank az MTI-t.

A pénzintézet idén negyedik alkalommal indította el Gyógyvarázs programját fekvőbeteg és koraszülött gyermekeket ellátó kórházaknak, intézeteknek, illetve mentőszolgálatoknak. A program fő eleme az egészségügyi intézményeknek kiírt pályázat, amellyel gyermekgyógyászati és gyermekmentési eszközök, berendezések igényelhetők maximum bruttó 5 millió forint értékben.

Elindítása óta a program 120 millió forint értékben 29 kórház, mentőszolgálat munkáját támogatta műszerekkel és segédeszközökkel.

Aki elfelejti levásárolni, vagy eladományozni az 1 és 2 forintosokat, az a K and H fiókjaiban 2008. augusztus 31-ig válthatja be azokat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását