2024. március 29. - Auguszta

Közműdíjemelésekről tárgyalnak

A csatornadíj 9,9 százalékos a szemétdíj 13,68 százalékos, a kegyeleti közszolgáltatás 9,3 százalékos és a szennyvízszippantás 8,6 százalékos jövő évi díjemelési javaslatáról is tárgyal ma a Fővárosi Közgyűlés.
2007. november 29. csütörtök 08:15 - Hírextra
A városvezetés előterjesztése szerint a temetkezésnél a szabadáras szolgáltatások ára 10 százalékkal csökkenne, s így összességében egy százalék alatti lehet az emelés. A városvezetés további egyeztetési igénye miatt várhatóan visszavonja a Nyugati pályaudvar térségét, az úgynevezett kormányzati negyedet érintő Fővárosi Szabályozási Keretterv módosítási javaslatát.

A több mint félszáz napirendi téma között szerepel a lakásrezsi-támogatási rendelet módosításáról, az Elmű-részvények eladási minimálárának meghatározásáról, a luxusadó-rendelet aktualizálásáról, a szakképzési szerkezet átalakításáról, a színházak átalakítási koncepciójáról, és a Szabadság híd felújítási határidejének meghosszabbításáról szóló előerjesztés is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását