2024. április 19. - Emma

Az MSZP mélyen, a Fidesz csúcson

Az MSZP támogatottságának jelenlegi mértéke az áprilisi mélyponttal azonos, míg a Fidesz tábora négy százalékponttal nőtt, s így megegyezik a tavaszi csúcsponttal a Szonda Ipsos felmérése szerint - írta csütörtöki számában a Népszabadság.
2007. november 29. csütörtök 09:18 - Hírextra
Az MSZP támogatottsága négy hónapja csökken. A pártnak jelenleg 16 százalékos rokonszenvtábora van, s ez az áprilisi mélyponttal azonos - közölte a lap.

Mint a cikkben olvasható, a Fidesz adatai sűrűbben változnak, és nagyobb kilengéseket mutatnak. A november második felében végzett, az ország felnőtt lakosságát reprezentáló közvélemény-kutatás szerint most négy százalékponttal nőtt az ellenzéki párt tábora, s ez a tavaszi csúcsponttal megegyező.

A biztos részvételt ígérő, pártot választók körében a Fidesznek 62, a kormánypártnak 24 százalékos a támogatottsága. Az MDF ezúttal hat százalékot, az SZDSZ három-négy százalékot ért el - közölte a lap.
A Tárki legfrissebb, szerdán közzé tett közvélemény-kutatási adatai szerint a Fidesz kétharmados többséget szerezne, ha most vasárnap lennének a parlamenti választások. A biztos szavazók között támogatottsága 67, a szocialista párté 23 százalék. A pártpreferencia-kutatás szerint csak a két nagy párt jutna be a parlamentbe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását