2024. március 3. - Kornélia

Shrek karácsonya a tévében

Karácsonyi tévés epizódban láthatják újra Shreket a népszerű ogre amerikai rajongói. Az ABC csatornán szerdán kerül adásba a Shrek The Halls című félórás epizód, amely a szeretetreméltó ogre és barátai karácsonyi kalandjait meséli el.
2007. november 27. kedd 15:16 - Hírextra

A nagy sikerű ogre-sorozatban a hercegnő hangját adó Cameron Diaz reményét fejezte ki, hogy Shrek első karácsonya ünnepi hagyományt fog teremteni a jövőben. "Shrek rengeteget fejlődött. Fantasztikus látni, hogyan viselkedik most, amikor már családja van, és először él át közös élményeket másokkal" - lelkendezett a színésznő, aki szerint a tévés epizód nemcsak vicces, hanem üzenetet is közvetít.

A Shrek The Halls-ban a szamár és a kandúr karácsony estéjén váratlanul beállít a hercegnővel éppen meghitt ünneplésre készülődő Shrekhez. A mogorva természetű, de valójában aranyszívű ogrét persze először felbosszantják a hívatlan látogatók, ám az epizód végére ő is megérti karácsony üzenetét.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását