2024. május 2. - Zsigmond

Összevont nyílt nap

Tizenkét kar több mint kétszáz szakjának képzéseivel ismerkedhetnek meg a hallgatók a Szegedi Tudományegyetem összevont nyílt napján, melyet csütörtökön rendeznek az intézmény Tanulmányi és Információs központjában - közölte az intézmény marketing és komm
2007. november 27. kedd 16:21 - Hírextra

Az egész napos eseményen a diákok közvetlenül ismerhetik meg a szegedi egyetemista lét lehetőségeit, találkozhatnak a leendő szakjukra járó hallgatókkal, oktatókkal, és feltehetik a képzéssel, egyetemi élettel kapcsolatos kérdéseiket - mondta Révész Balázs.

A középiskolások a 2008/2009-es tanévben induló szakokkal kapcsolatban a központ aulájában rendezett képzési kiállításon kaphatnak felvilágosítást, ahol a tizenkét kart képviselő oktatók és hallgatók állnak minden érdeklődő rendelkezésére. A karok önálló előadásokon is bemutatkoznak, s délben a kongresszusi teremben tartanak tájékoztatót hazánk egyik meghatározó felsőoktatási intézményéről - ismertette a programokat az egyetemi oktató.

A szervezők nemcsak diákokat várnak a rendezvényre, hanem az egyetem vezetői a középiskolai vezetők, osztályfőnökök, pályaválasztási tanácsadók és minden érdeklődő szaktanár számára is előadást tartanak - tudatta az igazgató.

Révész Balázs elmondta, az elmúlt évben több mint ezren vett részt a nyílt napon, s az idei rendezvényre is több száz diák és tanár regisztrált már előzetesen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását