2024. március 19. - József, Bánk

Ezek lesznek az idei befutók: cipődivat 2023-ban

Az idei évben visszatérnek a klasszikus fazonok, de ahogy minden évben, úgy a gyártók most is egy kicsit újragondolták a divatot. Az biztos, hogy a 2023-as választék igen széles és változatos lesz, hiszen az egyszerűbb balerinák mellett helyet kapnak a különleges sneakerek, valamint a kényelmes és extravagáns platformos cipők.
2023. január 18. szerda 13:25 - HírExtra

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy melyek lesznek az idei befutók.

Sportcipők és sneakerek

Igen, igen, idén is hódítanak majd a hagyományos sportcipők, valamint a Borgo.hu legújabb sneakerjei. Pont az egyszerűségük miatt annyira kedveltek, hiszen felüdülés egy olyan surranóban megjelenni, ami nemcsak jól néz ki és divatos, hanem még egy egész napos kirándulás során is komfortos viseletet biztosít az ember számára. 

Ha tehát elegünk van a tornacipőből, viszont nem szeretnénk elegánsabbra váltani, akkor az előrejelzések szerint a sneakerben idén sem kell csalódni. A vastagabb talpú, színes kivitelek igazi felüdülést jelentenek majd a téli csizmák után. Egy-egy alapszín mindenhez passzol, tehát egy fekete, egy fehér, egy nude sneaker mindig jó választás a hétköznapokra. 

Balerinák és platformos szandálok

Már tavaly is elkezdett visszajönni a divatba a lapos balettcipő, amely úgy tűnik, hogy idén sem alakul másként. Egyre előrébb törnek, viszont jóval változatosabb formában, fazonban és színben, mint korábban. A kifutókon láthattunk szatén, magas sarkú, valamint hatalmas szalagokkal tűzdelt, boka köré tekeredő kiviteleket egyaránt. Ezáltal mindenki megtalálhatja a stílusához passzoló darabot.

A nude és a fekete balerina mindig trendi marad, jó, ha van belőlük egy-egy darab a gardrób mélyén, ha éppen egy funkcionális típusra lenne szükség. A klasszikus modellekkel nem lehet mellélőni, tökéletes választások szoknyához, nadrághoz, de még a strandon is megállják a helyüket. Ugyanez igaz a platformos szandálokra, amik a nyári szezonban garantáltan ismét berobbannak, méghozzá sokkal sportosabb formában, mint tavaly. Tökéletes megoldások, ha nyaralásra vagy hétköznapokra keresünk kényelmes lábbelit.

Tűsarkú csizma vagy szandál? Teljesen mindegy, csak sarka legyen!

Valahogy ismét hódítanak a tűsarkúk, amelyek az elmúlt években egy kicsit háttérbe szorultak. Úgy tűnik, hogy az utóbbi időszak kényelmes, vastag sarkainak ismét akadt kihívója, hiszen 2023-ban a bemutatókon megint feltűntek a tűsarkú csizmák, valamint szandálok, ráadásul közepes sarokmérettel. Ez azt jelenti, hogy ezek nemcsak elegánsak, hanem bizony még hosszú távon is kényelmesek tudnak lenni. 

Ez a csizma amúgy is szuperül passzol minden mini vagy éppen midi szoknyához, esetleg ruhához. Ne szalasszuk el a lehetőséget, hogy mindig fessen jelenjünk meg mások előtt vagy az utcán. Egy fekete magas sarkúra amúgy is mindenkinek szüksége van, így még az is trendi maradhat, aki amúgy nem kedveli ezt a típust, vagy nem tud járni egy magasabb változatban.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását