2024. április 19. - Emma

Egy modell drámája

Jordan az ismert angol modell a testével bármit megkapott, amit akart, de ebből a fiának csak hátrányai származtak.A drogok és az alkohol túlzott mennyiségben való bevitele nem igazán tesz jót a szervezetnek. Mindent lerombol, a memóriát is úgy megkurtítj
2007. november 27. kedd 07:33 - Hírextra
A terhes hölgyek esetében még rosszabb következményekkel járhat a tudatmódosítók használata. A gyerekek különféle fogyatékosságokkal jöhetnek világra. De, ha valaki sztár, akkor ez efféle orvosi marhaságok nem érdeklik. Csak az számít, hogy mindegyik buli a lehető legnagyobbat szóljon, és másnap minél kevesebbre emlékezzen.

Az angolok kedvenc parti melleinek tulajdonosa, Jordan pontosan ezt az utat járta végig. Öt éve, az egyik éjszakai mulatságon összeakadt a Manchester United egykori gólvágójával, Dwight Yorke-kal. Miközben a csatár ágyéktáji toló gyakorlatokat végzett, Katie kokaint szippantott az éjjeliszekrényről. A lepedőgyűrésnek a kis Harvey lett az eredménye, aki mindennap megszenvedi anyja előéletét. Szinte alig lát, és az autizmus egyik ritka változatával küzd.

A betegség miatt néha elveszti az önkontrollját és ilyenkor képtelen elviselni két testvérét. Egy darabig szépen eljátszogat Juniorral és Princes-szel, de aztán vagy otthagyja őket, vagy a fejükre vág. Ilyenkor a kicsiknek úgy jár a kobakjuk, mint a bólogató kutyáké. De még így sem olyan súlyos a helyzet, mint más hasonló sorsú gyerkőcöké. Mert Harvey legalább néha kimutatja szeretetét szülei felé, de így sincs sok esély rá, hogy valaha önálló ember lesz belőle
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását