2024. április 19. - Emma

Dobó Kata és a csillagok

A színésznő úgy érzi, hogy a Csak Csajokban egy kicsit saját maga szócsöve lehet, mert így elmondhatja véleményét bizonyos dolgokról - no persze csak burkoltan. Kata, ahol csak lehet, segít.
2007. november 27. kedd 16:29 - Hírextra

Gyerekkoromban Kudlik Julit látva én is bemondó néni szerettem volna lenni – kezdi mosolyogva -, eddig csak egyszer vezettem műsort, úgyhogy mindenképpen izgalmas lesz. Én is javasoltam ötleteket, például, hogyan nevelhetjük a gyerekeket egészséges életre.

Katát a csajos témák közül a csillagjóslás érdekli a legjobban. A Netbulvárnak elmesélte, hogy saját asztrológusa van, akinek tanácsát ki is kéri fontosabb döntések előtt.

- Szakmai kérdésekben nem jellemző, hogy a csillagokra támaszkodnék, privát dolgokban viszont annál inkább. Teljes mértékben hiszek benne. Persze azért nem mindenkinek. Például a magazinok hátoldalán lévő egy-két soros szösszeneteket nem szoktam elolvasni. 

Jelenleg részt vesz a Szűréssel az Életért programban, ahol felhívják a figyelmet, hogy rendszeres mozgással és szűrővizsgálatokkal, valamint egészségtudatos táplálkozással nagyobb eséllyel kerülhetünk el olyan népbetegségeket, mint a rák, a cukor- vagy a szív- és érrendszeri megbetegedés.

Dobó Kata neve már hosszú évek óta összekapcsolódik a Magyar Hospice Alapítvánnyal.

- Most már igyekszünk a gyerekeket is bevonni a programba. Egy hónappal ezelőtt velük közösen ültettünk nárciszokat, amik ha tavasszal kivirágoznak, a Hospice szót adják majd ki. Ők aszerint nevelkednek, amilyen példát eléjük állítunk. Éppen ezért fontos, hogy minél többüknek magyarázzuk el, hogy miért egészségtelen a kóla és a hamburger, illetve, hogy inkább a sportot válasszák a számítógépes játékok helyett.

Nagy falat - csak így emlegeti Dobó Kata jelenlegi szerepét. December 31-én a Ruttkai Éva Színházban mutatják be Pécsi Ildikó rendezésében, Molnár Ferenc A hattyú című darabját.

- Számomra Molnár Ferenc olyan, mint Shakespeare vagy Csehov. A mai napig aktuális a történetek és drámák mondanivalója. A darabban Alexandra szerepét, melyet annak idején Ruttkai Éva alakított.

Katát még a mai fiatalok udvarlási szokásairól is kérdeztük, elárulta, hogy az udvarlás, valamint a férfi és nő közötti kapcsolat tekintetében egy kissé régimódi. Bosszantja, ha egy férfi előtte ül le, vagy rendel az étteremben. Szerinte a mai pasik nem tanultak, és nem is mutatnak kellő tiszteletet.

- Persze erről mi csajok is tehetünk. Elkényeztettük őket. Nekik pedig könnyű dolguk van, mivel mi többen vagyunk, és muszáj harcolni értük.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását