2024. április 16. - Csongor

Vargas kikapott

A nicaraguai Ricardo Mayorga többségi pontozással legyőzte a visszavonulásra készülő, amerikai Fernando Vargast a Los Angelesben rendezett profi ökölvívógálán.
2007. november 24. szombat 12:56 - Hírextra

A nagyváltósúly két korábbi világbajnokának összecsapása változatos, szikrázóan kemény küzdelmet hozott, amelynek második felében ugyan Vargas összességében jobb volt, ám az első, illetve a 11. menetben is belelépett egy komoly ütésbe, melyek után rá kellett számolni.

A két leütés okozta hátrányt Vargas nem tudta behozni, igaz, nagyon közel volt hozzá: a három pontozóból az egyik 115-111, míg a másik 114-112 arányban látta jobbnak Mayorgát, a harmadik ugyanakkor döntetlenre értékelte (113-113) a látottakat.

Vargas már korábban bejelentette, hogy a Mayorga elleni meccse lesz az utolsó, annak ellenére, hogy még csupán 29 éves. Döntésének egyik legfőbb oka valószínűleg az volt, hogy 2002 óta, miután címegyesítő mérkőzésen kikapott Oscar De La Hoyától, nem tudott visszakapaszkodni a csúcsra és 2006-ban kétszer is kikapott Shane Mosleytól.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását