2024. április 27. - Zita

Törvénytelen kolbász

Áru hamis megjelölése miatt indítottak eljárást egy 40 éves pilisi lakos ellen, akinek illegálisan működtetett vágóhídjáról több mint 3 tonna különféle fajtájú és állagú húst és húskészítményt koboztak el - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénte
2007. november 23. péntek 15:31 - Hírextra
Mint azt a rendőrség honlapján olvasható közleményben írják: a hatóság állampolgári bejelentésre jelent meg a férfi lakásánál még csütörtökön.

"A hatósági állatorvosi ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy N. J. illegális vágóhidat üzemeltetett egy pilisi családi házban, valamint feltehetően hamis árucímkével és csomagolással látta el az ott készült termékeket" - tartalmazza a közlemény.

Az ellenőrzést végző hatósági állatorvosok tetten értek a gyanúsított alkalmazásában álló két román és egy magyar férfit, akik éppen egy szarvasmarhát dolgoztak fel. Az ingatlanon 3.177 kilogramm különféle fajtájú és állagú húst, illetve húskészítményt találtak, ezeket elkobozták és megsemmisítésre még aznap elszállították a helyszínről.

A rendőrség által megtartott helyszíni szemle során számlatömböket és árucímkéket is lefoglaltak.
Az eljárást szakértők bevonásával a monori rendőrkapitányság folytatja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását