2024. április 20. - Tivadar

Vidékre szállították Toroczkai Lászlót

Egy vidéki város fogdájába szállította át kedden a BRFK a szabálysértési őrizetben levő T. Lászlót - közölte a BRFK sajtóosztálya az MTI-vel. A rendőrség az átszállítás okáról illetve arról, hogy hova vitték Toroczkai Lászlót, nem nyilatkozott.
2007. október 23. kedd 19:38 - Hírextra

Toroczkai Lászlót hétfőn vette szabálysértési őrizetbe a BRFK.

Bencze József országos rendőrfőkapitány kedden sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy Toroczkai László felelőssége a hétfőn történtekért egyértelmű. A Szabadság téri demonstráció szervezője tudatosan nem vette át a bejelentett vonulást megtiltó rendőrségi határozatot. A rendőrök telefonon is hívták és közölték fele a tilalmat. A rendőrség a sajtóban is nyilvánosságra hozta, hogy törvénytelen a tervezett vonulás.

Toroczkai László maga is elismerte a Szabadság téren, hogy nem vette át a rendőrség tiltó határozatát, arról tehát tudott, ennek ellenére arra biztatta az embereket, hogy vonuljanak az operaházhoz, az 1956-os forradalom és szabadságharc, valamint a Magyar Köztársaság kikiáltásának 18. évfordulójára rendezett megemlékezés helyszínéhez, ahol Gyurcsány Ferenc kormányfő mond ünnepi beszédet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását