2023. október 3. - Helga

Már tizenhat gyanúsított

Már 16 gyanúsítottja van annak a kábítószer-ügynek, melyben indított nyomozás során Jánosháza közelében elfogtak egy ikervári férfit, akinél kokaint, éles lőszereket, pisztolyt és 53 db hamisnak tűnő 20 ezer forintost találtak.
2008. január 29. kedd 17:59 - Hírextra
A HavariaPress úgy tudja, hogy az elfogást megelőzően már megfigyelés alatt tartották a nyomozók a Jánosházánál elfogott férfit. A 35 éves ikervári autóst hétfőn délelőtt, a 8-as főúton, Jánosháza térségében állították meg és fogták el. Autójában hét gramm kokaint, egy pisztolyt, 19 lőszert és 53 hamis húszezer forintos bankjegyet találtak. Miután előállították, a szemenyei és ikervári ismerőseinél tartott házkutatások során vadkender-ültetvényre, illetve annak nyomaira bukkantak a nyomozók. A házkutatások alkalmával további egy kiló heroin és kokain, egy gépfegyver, valamint lőszerek kerültek elő. Jelenleg 16 személy ellen folytatja az ügyben az eljárást a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. Őrizetbe 3 embert vettek, akik között található az ikervári férfi budapesti kapcsolata is.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását