2024. április 24. - György

Kiábrándultak a rajongók

Elpártoltak a Spice Girls rajongói az együttes új lemeze megjelenése után, és péntekig tömegével tették fel a megszerzett koncertjegyeket internetes aukciós oldalakra a vételi ár egyharmadáért.
2007. november 23. péntek 19:41 - Hírextra

Az újraegyesült lánybanda december 16-i londoni koncertjére a hír közzététele után 38 másodperc alatt fogytak el a jegyek. (A Spice Girls emellett további 18 koncertet tervez Nagy-Britanniában) A csalódott rajongók most 25 fontért (közel 9 ezer forintért) hajlandóak megválni az eredetileg 85 fontos (30 ezer forintos) jegyektől.

Emellett pénteken jelentette be a kísérő együttesként felkért dán Alphabeat is, hogy nem lép fel a lányok koncertjein, mert nem tetszik nekik a Spice Girls zenéje és nem tartják jó belépőnek a brit piacra a közös zenélést.

Bár a 45 fellépésből álló világkörüli koncertturné csak december 2-án kezdődik a kanadai Vancouverben, a Spice Girls visszatérése egyelőre nem tűnik átütő sikernek.

Az öttagú brit lánybanda, azaz Emma Bunton, Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Chisholm és Melanie Brown csaknem egy évtizede oszlott fel, miután az egyik énekesnő, Geri Halliwell 1998-ban otthagyta a csapatot. A lányok közül sikeres szólókarriert csak Melanie Chisholm és Geri Halliwell csinált. Victoria Beckham a csapat felbomlása óta leginkább arról híres, hogy a világszerte ismert brit focista, David Beckham felesége.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását