2024. április 29. - Péter

Várhidi elégedett

Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány elégedetten értékelt a görögök elleni 2-1-es Európa-bajnoki selejtezőn elszenvedett vereséget követően.
2007. november 22. csütörtök 11:33 - Hírextra

"Büszke vagyok a játékosaimra, példa nélküli dolog szinte, hogy az aktuális Európa-bajnok ellen egy csapat kilenc gólhelyzetet tud kialakítani. Úgy gondolom, mindent elmond a mérkőzésről, hogy Fülöp Mártonnak gyakorlatilag patyolat tiszta maradt a kapusmeze" - mondta a találkozót követően Várhidi Péter.

A magyar válogatott a vereséggel a C csoport utolsó előtti, hatodik helyén végzett, egyedül Málta legjobbjait megelőzve - ilyen gyenge szereplésre még nem volt példa -, ám a szakember szerint ennek most nincs jelentősége:

"A világbajnoki selejtezők kalapjait ma már a világranglisták alapján állítják össze, így nincs jelentősége annak, ki hányadik helyen végez a csoportban." - nyilatkozta a tréner.

A szakember ugyanakkor hozzátette, talán ez a gyenge szereplés elkerülhető lett volna:

"Amennyiben néhány évvel ezelőtt valaki megmerte volna lépni a fiatalítást és nem csak ígérgetnek, akkor ma akár továbbjutó helyen is állhatnánk."

Várhidi Péternek december 31-én lejár a szerződése, egyelőre nem lehet tudni, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vele képzeli-e el a jövőt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását