2024. május 7. - Gizella

Elindult Szerbiába a nagymama

Elindult Szerbiába csütörtök reggel Mehmet Karcsika nagymamája, aki előzetesben ülő lányát látogatja meg a szabadkai börtönben - tudta meg a Független Hírügynökség. Papp Edina csütörtökön fogadhatja első látogatóját a börtönben. Az asszonyt és férjét a mú
2007. november 22. csütörtök 11:13 - Hírextra
Radovan Cvejics, a pár ügyvédje a Független Hírügynökségnek csütörtök reggel elmondta: az ügy első tárgyalását december 8-án tartják. A bíróság meghallgatja azt a két rendőrt, akik megtalálták a kocsiban a drogot, illetve a házaspár két orvos ismerősét is, akiknél látogatóban voltak. A tárgyaláson megvizsgálják az anya és férje elmúlt hetekben lezajlott sms-eit és telefonhívásait. A házaspár elmondása szerint ugyanis több gyanús üzenetet is kaptak, ezekkel hamis ürüggyel megpróbálták őket kicsalni Szerbiába.

A házaspár egyébként tagadja, hogy drogot csempésztek volna. Korábban azt mondták, valaki a kocsijukba rakta a tablettákat, Karcsika édesapjára, Mehmet Tüysüzre gyanakszanak. A férfi korábban azt mondta, hogy bármi áron visszaszerzi a gyermeket. A gyerek édesanyja és férje legalább kettő, de akár 15 év börtönt is kaphatnak, ha rájuk bizonyítják a csempészetet.

Az édesanya akkor vált ismertté, amikor volt férje, Mehmet Tüysüz közös gyermeküket 2004. júliusában hamis útlevéllel kicsempészte Magyarországról. A gyereket április 8-án hozta haza egy alapítvány segítségével édesanyja Isztambulból. Később Magyarországra érkezett az apa is, akit őrizetbe vettek, majd elítélték. Felfüggesztett börtönbüntetést kapott embercsempészet, közokirat-hamisítás és kiskorú elhelyezésének megváltoztatása miatt.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását