2023. június 6. - Norbert, Cintia

Az SZDSZ a sztrájk ellen

Sajtóhírek szerint a pedagógussztrájk kárvallottjai lehetnek azok a gyerekek, akiknek az iskolájában szerdán beszüntették a munkát - közölte Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője és Sándor Klára, a párt országgyűlési képviselője az MTI-vel csütörtökön.
2007. november 22. csütörtök 14:50 - Hírextra
A két politikus úgy tudja, a kiesett tanórák pótlását egyes intézményekben úgy akarják megoldani, hogy egy nappal később kezdenék a téli szünetet.

Közleményükben leszögezték: az SZDSZ elfogadhatatlannak tartja, hogy a felnőttek politikai és érdekképviseleti vitái miatt a gyerekeket büntessék. A téli szünet a gyerekek, a családok lehetősége arra, hogy együtt legyenek, pihenjek, hogy a karácsonyi időszakban egymással foglalkozhassanak.

A Szabad Demokraták Szövetsége ezért azt kéri a sztrájkban részt vevő iskoláktól: más, méltányos módon pótolják a munkabeszüntetéssel kiesett órákat, ne a gyerekeket büntessék a felnőttek vitái miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását