2024. április 26. - Ervin

Tolvajok karamboloztak

Menekülés közben karamboloztak a trükkös tolvajok Újfehértónál. A négyfős banda egy idős ember házát fosztotta ki, amikor megjelentek a rendőrök. Azonnal kocsiba ugrottak, a 4-es útra felhajtva azonban karamboloztak. Gyalog akartak menekülni tovább, kette
2007. november 21. szerda 06:31 - Hírextra
Újfehértóra kedden délelőtt hívták a rendőröket, mert egy négytagú banda kifosztotta egy idős ember házát. Az idegenek név szerint szólították az áldozatot és azt mondták, csatornázási munkákhoz jöttek felmérést végezni. Míg egyikük figyelmet terelt, a többi összeszedte a pénzt a házból, összesen 140 ezer forintot és más értékesebb tárgyat is - közölte a szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök még az utcán érték a csapatot, akik kocsiba ülve menekültek. Felhajtottak a 4-es főútra, egy másik autó ekkor ment nekik. A vétlen kocsiban ketten könnyebben megsérültek. A tolvajok gyalog menekültek volna. A sofőrt helyben, egy társát a tanúk elmondása alapján kicsit távolabb elkapták. Ketten elmenekültek.

Az elfogottak egyike már volt büntetve, a másiknál nem voltak papírok, úgyhogy még a rendőrök sem tudják, kicsoda ő. A kocsijuk rendszáma hamis volt, ráadásul a sofőrnek korábban elvették a jogosítványát. A rendőrség lopás, eltiltás hatálya alatti vezetés, közúti baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást ellenük. Két bűnözőt még keresnek.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását