2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Irodaprojectek és luxuslakások

Tavaly a teljes magyar lízingpiacon közel 4,2 milliárd euró értékű új üzletet kötöttek, 7 százalékkal többet az előző évinél. Ebben, bár csökkenő mértékben, de még mindig a gépjármű a meghatározó 75 százalékkal, míg az ingatlanlízing részesedése mindössze
2007. november 20. kedd 19:51 - Hírextra
Az üzletágban sokan nagy lehetőségeket látnak, így az Immorent is, amely 11,2 százalékos részesedésével a magyar ingatlanlízing-piac harmadik legnagyobb szereplője: új lízingüzleteinek értéke 2006-ban elérte a 41 millió eurót. Ezek 82,8 százalékát középületek tették ki, az ipari és kereskedelmi szektor részesedése 17,2 százalék.

A társaság tavaly is számos PPP-projektet valósított meg tavaly a Strabaggal együttműködésben. A 2006-os finanszírozások között egyforma súllyal szerepelt - az Erste Bank Hungary partnerségével - az operatív lízing és a PPP. A kiskereskedelem terén egyebek közt a Penny Market, a CBA és a Kika számára finanszíroztak, a szállodaiparban az Accor és a Ramada szállodalánccal valósítottak meg sikeres projekteket. Ez év elején együttműködési megállapodás született arról, hogy több bevásárlóközpontot építenek, Budapesten, Pécsett, Tatabányán és Nyíregyházán, de ezeket 16 további város is követi. A cég szerint a jövőben a luxuslakás-építésben, valamint a kiemelt fekvésű irodaprojektekben lehet jelentős fejlődés.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását