2023. december 10. - Judit

A BKV Zrt. közleménye

Hagyó Miklós és Antal Attila személyesen is jelen volt a sztrájkoló dolgozóknál.A mai napon reggel 04.00 ás 06.00 óra között nagyobb fennakadás nélkül lezajlott a BKV két szakszervezete által meghirdetett 2 órás figyelmeztető sztrájk.
2007. november 20. kedd 13:17 - Hírextra

A munkabeszüntetés a Kelenföldi és a Cinkotai autóbuszgarázsokból induló járatokat érintette. Előbbiben 56,4 %-os, utóbbiban 78%-os volt a sztrájk támogatottsága. Azaz Kelenföldön az ezen idő alatt munkába álló 206 járművezető közül 116-an, míg Cinkotán a 279 buszvezető közül 218-an sztrájkoltak. Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes és Antal Attila vezérigazgató személyesen is jelen volt a sztrájkoló dolgozóknál.

A BKV Zrt. mindent megtett azért, hogy a fennakadásokat az utazóközönség minél kisebb része érzékelje és hogy a legfontosabb gerincvonalakon - még a sztrájkban érintett kerületekben is - folyamatosan biztosított legyen legalább a részleges szolgáltatás. Hajnali 04.15 órától Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes és Antal Attila vezérigazgató személyesen is végigjárták a buszgarázsokat, az érintett szervezeti egységeket és a forgalomirányító központot.

Antal Attila szerint a sztrájkot a szakszervezeti vezetők csak elindítani tudták, kézben tartani már nem, ezért fordulhatott elő, hogy az előzetes megállapodásokat a szakszervezetek rendre megszegték.

A menetrendszerinti forgalom délelőtt 10.00 órára teljes mértékben helyreállt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását