2024. április 25. - Márk

Bor, szex, rock and roll ... és lélek

Pataky Attila, az Edda Művek alapítója, oly sok aranylemeze után, hétfőn életrajzi ihletésű könyvét mutatta be az újságíróknak. A 100 - többnyire családi - fotóval illusztrált könyvben, amelynek címe: Bor, szex, rock and roll ... és lélek, gyermekkorától
2007. november 19. hétfő 14:43 - Hírextra
A miskolci vasgyártól a sztárvilágig hosszú út vezetett. Ennek az útnak az állomásait követik nyomon az egyes fejezetek, amelyekben a főszerepet természetesen a zene és az Edda Művek játssza.
A szerző legbensőbb titkai, a szex, a szerelem, a káros és kevésbé káros szenvedélyek, az álmok, a sztárvilág, egyes tévés műsorok és koncertek kulisszatitkai - a Szovjetunióban megtett turnéktól a Dáridóig, Rod Stewarttól Zámbó Jimmyig - sem hiányoznak a kötetből.

Amint Pataky Attila a könyv bemutatóján elmondta, minden benne van a könyvben, ami fontos számára, imádott édesanyja, gyermekei, a motorozás, a barátai, a jó bor, de olyan témák is, mint azok a "negyedik típusú találkozások", amelyeket átélt.

A könyv bemutatóján Pataky Attila mellett ült a felesége, Beáta, aki a P.Management Kft. által kiadott könyv szerkesztője egyben.

Mint Pataky Attila kijelentette: bár a könyv a múltról is szól, ő maga nem szeret nosztalgiázni, a mára koncentrál és a jövőbe tekint.

Ezért a jövő évben bemutatandó új lemezéről, tervezett koncertjeiről és egy dédelgetett álomról, egy musicalről is röviden szót ejtett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását