2024. április 29. - Péter

Megölte három fiát

Háromszoros életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte pénteken egy ausztrál bíróság Robert Farquharsont, aki 2005-ben megölte három fiát, hogy bosszút álljon feleségén. A férfi tagadja a vádakat, ügyvédje fellebbezni fog.
2007. november 16. péntek 10:33 - Hírextra
A 37 éves Farquharson 2005. szeptember 4-én, az ausztráliai apák napján, szándékosan hajtott egy víztározóba, három gyermekével autójában. A 10 éves Jai, a 7 éves Tyler és a két éves Bailey megfulladt, apjuk sértetlenül túlélte a balesetet.

A bíróság megállapította, hogy Farquharson előre eltervezte a gyilkosságot, és teljesen uralta járművét, amikor az a vízbe zuhant. A férfi egyik barátja eskü alatt vallotta, hogy hónapokkal a bűncselekmény előtt hallott a vádlott tervéről. A tanú elmondta: Farquharson többször utalt neki arra, hogy fiai egy különleges napon, akár az apák napján, meghalhatnak egy balesetben, amit ő majd túlél.

Farquharson ügyvédje fellebbez a döntés ellen. A tárgyalás után az ausztrál sajtó nyilvánosságra hozta a vádlott nyilatkozatát, amelyben ártatlannak vallja magát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását