2024. április 29. - Péter

Példányszámháború

Nem mutatható ki egyértelmű trend a gazdasági, politikai lapok példányszám-változásában; a legtöbb auditált orgánum mutatói nem változtak öt-hat százaléknál többet az utóbbi egy évben - derül ki a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség (Matesz) gyorsjelent
2007. november 13. kedd 10:01 - Hírextra
A versenyben utcahosszal vezető HVG-ből átlagosan 87,6 ezret értékesítettek aktívan (azaz standon vagy előfizetés útján) az idei év harmadik negyedében, ami mintegy öt százalékkal kevesebb, mint az előző esztendő azonos időszakában, míg a listán második 168 óra 30,3 ezres átlaga négy és fél százalékos csökkenést mutat.

A Magyar Demokrata 27,7 ezres eredménye nyolc és fél százalékos visszaesést jelez, míg a lista következő helyezettje, a Haszon magazin 27 ezres adata közel harminc százalékos ugrást jelent.
A Heti Válasz június eleje és szeptember vége közötti, 21,3 ezres átlagos eladási adatai öt és fél, a Figyelő 13,3 ezres aktív értékesítése két százalékkal jobbak az előző évinél; a Manager Magazin 10,4 ezres eredménye mintegy három százalékos csökkenést mutat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását