2024. április 29. - Péter

Keresik a gyalogkakukkot

Mégsem a gyalogkakukkot fogták el szeptemberben a miskolci rendőrök. A borsodi megyeszékhelyen tavaly és idén 7 pénzintézetet raboltak ki hasonló módszerrel. Szeptemberben a rendőrök azt hitték, hogy megvan a sorozatrabló, mert elfogtak egy férfit, aki ko
2007. november 13. kedd 16:17 - Hírextra
Bár a fegyveres támadó "a gyalogkakukk üdvözli a rendőrséget" köszöntéssel távozott még szeptember végén az egyik miskolci takarékszövetkezetből, a nyomozás során kiderült: a többi pénzintézetet nem ő rabolta ki. A gyalogkakukkos rabló egyébként onnan kapta becenevét, hogy a pénzintézetek kirablása után mindig gyalogosan távozott.

A nyomozás jelenlegi állása szerint az is elképzelhető, hogy nem egy, hanem több ember követte el a rablásokat - tudta meg a Független Hírügynökség Egyedné Novodomszki Évától, a B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

A szeptemberben elfogott férfi az eddigi adatok szerint csak az Árpád úti takarékszövetkezetet rabolta ki. A 41 éves férfit akkor fél órán belül elfogták a rendőrök. A férfinél az elrabolt 600 000 forintot is megtalálták. Ellene eljárás indult, ezt már lezárta a rendőrség. Az ügyet vádemelési javaslattal átküldték az ügyészségnek.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását