2024. április 28. - Valéria

Véletlen volt a gyilkos lövés

Véletlenül lőtte le a Lazio egyik szurkolóját vasárnap a vétkes rendőr - írta a hétfői Corriere della Serra című olasz lap, amelynek név nélkül nyilatkozott a 31 éves egyenruhás.
2007. november 12. hétfő 14:00 - Hírextra
Vasárnap a torinói Juventus és a római Lazio rajongói Arezzo közelében egy autópálya melletti pihenőhelyen estek egymásnak. Az intézkedő rendőr először a levegőbe adott le figyelmeztető lövést, hogy szétválassza őket, majd futni kezdett, miközben még egyszer elsült fegyvere.

Ez jelentette a halálos lövést a 26 éves Gabriele Sandrinak, akit a nyakán talált el a golyó. Az áldozat kétszáz méterre volt az egyenruhástól, és egy autóban ült, mikor a tragédia történt. A rendőr állítja, hogy nem célzott lövést adott le. "Két család életét is leromboltam, ezét a fiúét, és a sajátomét is" - jelentette ki a lapnak.

Az olasz lap írása szerint a rendőr megszegte a szabályokat, amikor nem tette vissza tokjába fegyverét az első figyelmeztető lövés leadása után.

A történtek után vasárnap futballszurkolók és rendőrök csaptak össze szerte Itáliában. Több mérkőzést is elhalasztottak, illetve volt olyan, amelyet alig néhány percnyi játék után le kellett fújni, mert a szurkolók tüntettek és összeverekedtek.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását