2024. május 3. - Tímea, Irma

Carvalho is sérült

Hátvizsgálat vár Ricardo Carvalhóra, miután vasárnap, a Chelsea-Everton labdarúgó-mérkőzésen kénytelen volt idő előtt lejönni a pályáról.
2007. november 12. hétfő 12:59 - Hírextra

A portugál válogatott hátvéd a döntetlennel végződő (1-1) mérkőzés első félidejében kért cserét, mert hátfájdalmai miatt nem tudott tovább játszani.

A korábbi kezdő tizenegynek immár egész védelme - a kapussal együtt - ott szerepel Avram Grant vezetőedző harcképteleneket tartalmazó listáján: a friss hátsérült mellett Peter Cech, John Terry, Ashley Cole és Paulo Ferreira is kidőlt a sorból korábban.

"Túl sok sérültünk van, régóta a teljes alapvédelem nélkül teljesítünk, és ez nagyon nehéz, de képesek vagyunk rá, mert nagyon nagy csapat vagyunk" - nyilatkozta az izraeli származású tréner a vasárnapi összecsapás után.

Bár Grant állítása szerint Ashley Cole már felépült bokasérüléséből, és készen áll a játékra az angol válogatott következő mérkőzésein, a meccshiány biztosan látható lesz rajta - vélekedik a Reuters -: a szélső védő október közepe óta nem szerepelt mérkőzésen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását