2024. április 27. - Zita

Gyászmise Puskás Öcsiért

A Feledékeny Emberek Hozzátartozóinak Társasága gyászmisét és egyházzenei áhítatot szervez november 17-én, szombaton, Puskás Ferenc halálának első évfordulóján a Szent István Bazilikában.
2007. november 8. csütörtök 18:41 - Hírextra
A művészek ezen az estén azért vállalták a fellépést, hogy tisztelegjenek Puskás Ferenc emléke előtt, segítsenek felhívni az társadalom figyelmét az Alzheimer-kórra és elősegítsék e szörnyű betegség körüli stigmák, tabuk és tévhitek megszűnését - mondta az MTI munkatársának a koncert szervezője, Himmer Éva, aki a Feledékeny Emberek Hozzátartozói Társaságának elnöke.

Gyászmisét celebrál Kiss-Rigó László megyéspüspök. Közreműködnek többek között Csavlek Etelka és Németh Anikó operaénekesek, Dávid Viktória gospel énekművész, Mága Zoltán hegedűművész, Somogyi-Tóth Dániel orgonaművész, Szóka Júlia énekművész, a Bartók Vonósnégyes, a Fool Moon a capella énekegyüttes, az Aranyhegedű Szimfonikus Zenekar, az Ifjú Zenebarátok Kórusa, Ugrin Gábor karnagy.

A belépés díjtalan, az önkéntes adományokat a szervezők a társaság 2008 évi országos felvilágosító kampányának megszervezésére fordítják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását