2024. május 14. - Bonifác

Darth Wada

A 2004 januárjában elhunyt Fehér Miklóst is a dopping lehetséges áldozatai közé sorolja Dick Pound, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elnöke. "Mi az áldozatok között tüntetjük fel az önök 23 éves focistáját, Fehér Miklóst is".
2007. november 8. csütörtök 18:58 - Hírextra
Poundnak a Dopping belülről (Inside dope) című könyvében szerepel egy lista - amelyet közölt a Heti válasz internetes oldala is - azokról a sportolókról, akik szívrohamban haltak meg verseny vagy mérkőzés közben, esetleg nem sokkal pályafutásuk befejezését követően.

Itt található a Benfica játékosaként portugál bajnoki mérkőzésen összeesett, s nem sokkal kórházba szállítása után elhunyt Fehér Miklós neve is. Rajta kívül olyan világklasszisok szerepelnek a felsoroltak között, mint Marco Pantani, a kokain-túladagolás okozta szívinfarktusban meghalt Tour de France- és Giro d,Italia-győztes országúti kerékpáros, vagy Marc-Vivien Foé kameruni válogatott futballista, aki meccs közben vesztette életét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását