2022. augusztus 12. - Klára

Megvan Révész Máriusz bántalmazója

Konkrét adat merült fel a Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselőt bántalmazó rendőr kilétére vonatkozóan - mondta el az MTI-nek Lőrincz Edina, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a Magyar Nemzet szerdai számában megjelentek kapcsán.
2007. november 7. szerda 14:30 - Hírextra
A szóvivő az MTI-nek úgy fogalmazott: az ügyészek még vizsgálják, hogy a tudomásukra jutott adat megalapozott-e, mindezt tanúkihallgatásokkal és szükség szerint további bizonyítási eszközök igénybe vételével végzik.

A Magyar Nemzet szerdai számában azt írta, hogy a héten számos rendőrt hallgatnak meg tanúként az ügyben.

Az ügyészség egy hónappal ezelőtt aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűnsegédlete miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy főtörzsőrmestert az ügyben. Őt azzal gyanúsítják, hogy bár nem vett részt Révész Máriusz bántalmazásában, a gumibotozásnak tétlen szemlélője volt, így jelenléte szándékerősítőnek minősül.

Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselő a tavaly október 23-án vele szemben foganatosított rendőri fellépés miatt tett feljelentést. Az ellenzéki képviselő a Fidesz nagygyűlését követően, az Astoria környékén sérült meg, amikor a tüntetők és a rendőrök összecsaptak egymással.

A Magyar Nemzet cikke szerint a bántalmazó azonosítása azért tartott egy évig, mert a történtekkor a rendőr nem viselt azonosítót és az arca el volt takarva.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Voice
2007. november 7. 22:11
Kíváncsi vagyok, ezek után mikor fogják kihallgatni a zavargásokban részt vevő több száz embert, pl. a tévéostromnál ott lévő néhányezret, akik közül jópár nem csinált semmit, de jelenléte szándékerősítőnek minősült. Mert ez így nem kicsit kierőszakolt példastatuálásnak tűnik.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását