2024. május 2. - Zsigmond

Tarlós nem akar miniszterelnök lenni

Várospolitikusnak tartja magát Tarlós István, és nem kíván párttag lenni. Azt azonban nem tagadja, hogy közel áll egy gondolkodói körhöz. A Fidesz népszavazási kampányfelelőse a fővárosi rendbontásokkal kapcsolatban azt mondta: mélyen elítéli azokat, akik
2007. november 4. vasárnap 08:48 - Hírextra
Tarlós István szerint a rend fenntartására azonnal érvényesíthető, nagy összegű bírságoknak lenne szükség, amelynek visszatartó ereje van. A népszavazás kampányfelelőse november 7-én országjáró körútra indul, körülbelül 30 vidéki városba megy el, és a budapesti kerületeket is végigjárja. Mint mondta: nem személyeskedő kampányt folytat majd, hanem a népszavazásban megfogalmazott kérdésekből következő összefüggéseket próbálja boncolgatni.

Tarlós István arról is beszélt, hogy ha kormány húzza-halasztja a vizitdíjjal és tandíjjal kapcsolatos döntésének megváltoztatását, az azt bizonyítja, hogy messze nem olyan demokrata, mint azt hirdeti, lesajnálja a népszavazást - fogalmazott.

Abból, hogy az SZDSZ prominensei közül néhányan a konzervatív oldalhoz közeledő nyilatkozatot tettek Tarlós István szerint arra lehet következtetni, hogy a liberálisok számára csak egy fontos: valahogy bent tudjanak maradni a hatalomban. "Nem akarom őket bántani, de Horn Gábor és Fodor Gábor nyilatkozatát szánalmasnak tartom" - mondta.

Nemsokára nyilvánosságra hozzák a Fidesz Budapest-tervét. Ezzel kapcsolatban a politikus kifejtetette: a legdöntőbb különbség, hogy Demszky Gábor programja bizonytalan pénzügyi alapokon nyugvó, kicsit futurisztikus fejlesztéseket tartalmaz, ő pont ellentétesen gondolkodik ebben. Ez a terv a főpolgármesteri programjának alapját képezi, a budapesti várospolitikán kívül más nem érdekli ugyanis. Ezt a baloldallal pragmatikusan együttműködve képzeli el - mondta Tarlós István. Hozzátette: nem akar sem miniszterelnök, semkabinetfőnök, sem pártigazgató lenni. Pártvezető meg még kevésbé - derül ki a lapból.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nomad
2007. november 4. 11:44
Kedves Ozmium!
A kettős mércét látom nagyon szereted. Itt a fórumban írtad nemrég, hogy: "Ami a marházást, röfikézést illeti. Tudom meggyőzni, nem tudlak, viszont megsérteni nem akarlak. Ez a tanyasi terminátorok világa, méltatlan hozzád."
Erre Te hasonló hangot ütsz meg, Tarlós nevét a mártásokhoz, meg a sertésbordákhoz kapcsolod. A Te szavaiddal élve: "Ami a sertésbordázás, (mert amúgy egybe írják, de mindegy), meg bélalagútozást illeti, ez a szakácsok, hentesek zsíros világa, méltatlan hozzád."
Röviden: ha kritizálod azt, hogy Horváth Ágnest marhához hasonlítottam, akkor erősen hitelteleníti bírálatod, hogy pár nappal később pedig te süllyeszted Tarlóst a sertésbordák közé. Hogy is hívják ezt, ketős mérce? :)
Ozmium
2007. november 4. 10:52
Minden vasárnap "Jó ebédhez szól a Tarlós".
A Fidesz dráma tagozatának reggeli porciója még el sem érte a belek alagútját, máris itt van a Talós mártás. Két rántott sertés borda közé szorítva hozza tudtunkra, hogy Ő, nem lesz miniszterelnök jelölt még akkor sem, ha a politika mosogatójába kerül.
Feladom! Inkább leszokok a vasárnapi Fidesz becsináltról, csak beletúrok az Orbán féle körmönfontba, nélkülük is magas a koleszterinem.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását