2024. április 29. - Péter

Nagy Ervin világsztárokkal forgat

Jövő májusban kezdik el forgatni Madridban azt a spanyol-kanadai-magyar koprodukcióban készülő filmet, amelyben Melanie Griffith és Michael Madsen mellett Nagy Ervin is főszerepet kapott - mondta az MTI-nek Kántor László, a My Sweet Stranger című alkotás
2007. november 3. szombat 10:21 - Hírextra
A spanyol Maria de Kannon Clé rendezésében készülő film egy "ütközéstörténet", négy szerelem története, amelynek szereplőit a véletlen hozza össze - mutatott rá Kántor László, az Új Budapest Filmstúdió vezetője.

A producer hozzátette: Nagy Ervin olyan színészek mellett szerepel majd, mint Melanie Griffith, a Sin City Bobját alakító Michael Madsen, A vágy titokzatos tárgya című Luis Bunuel-filmben is látott Ángela Molina, valamint a Jean-Pierre Jeunet Hosszú jegyesség című munkájából is ismert Albert Dupontel. A My Sweet Stranger executive producere Nick Nolte.

Kántor László megjegyezte, hogy egy kisebb szerepet kapott az alkotásban az új Tüskevár Matula bácsija, Kovács Lajos, s a filmnek magyar operatőre is lesz, az ő személye azonban még nem publikus.

A producer elmondta, hogy a 2,3 millió euró (mintegy 575 millió forint) költségvetésű film forgatása májusban kezdődik Madridban és várhatóan a jövő év végére fejeződik majd be.

Nagy Ervin 1999-ben végzett a Színművészeti Egyetemen, majd a Katona József Színház társulatához szerződött. Jelenleg Molnár Ferenc Játék a kastélyban című darabjában, Johann Nepomuk Nestroy zenés komédiájában, A talizmánban, Bozsik Yvette János vitézében, Bertold Brecht és Kurt Weill Koldusoperájában, Euripidész Bakkhánsnők című drámájában, valamint Weöres Sándor Szent György és a Sárkány című tragikomédiájában szerepel.

Játszott egyebek mellett az Overnight, a Régimódi történet, a Mansfeld, az Állítsátok meg Terézanyut, a Hídember, valamint az Ámbár tanár úr című filmekben is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását