2024. május 4. - Mónika, Flórián

Érvényesek a szünetre váltott jegyek

November 20-tól március 31-ig szünetelteti a Malév a New York-i és a torontói járatát, az lehetséges, hogy karácsonyra indul néhány gép. A megváltott jegyek érvényesek, az elővételben megvásárolt jegyekkel ebben az időszakban Zürichen keresztül lehet utaz
2007. október 30. kedd 10:12 - Hírextra
 A Malév partnere az American Airlines lesz, amely a tengerentúli utaztatást bonyolítja. A New York-i irodák arra kérik az utasokat, hogy jegyeikkel kapcsolatban forduljanak ahhoz az utazási irodához, ahol a jegyüket megváltották.

A Malév korábban azzal indokolta a döntést, hogy a téli időszakban ezen a két útvonalon jelentősen csökken az utasok száma. A légitársaság által meg nem erősített, de megbízható forrásokból származó információink szerint a Malév Ománnak kölcsönözné az egyik gépét teljes személyzettel, amely kifizetődőbb, mint a téli hónapokban New Yorkba repülni. Illetékesek szerint a magyar légitársaság nem tervezi, hogy teljesen kivonul a tengerentúli piacról, az viszont lehetséges, hogy itteni járatait csak szezonális formában működteti tovább.

A légitársaságnál korábban nem kívánták kommentálni azt az értesülést sem, hogy a New York-i járatok ideiglenes szüneteltetésében szerepe lehet, hogy a cég előző vezetése kedvezőtlen szerződéseket kötött. Ezek megváltoztatásához pedig a járatok szüneteltetésére van szükség. A Független Hírügynökséggel azt közölték: a Malévnál szerkezetátalakítási és költséghatékonysági program folyik. Ez érinti a Malév menetrendszerinti New York-i és torontói járatát is.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását