2024. május 14. - Bonifác

Tömegkarambol: további áldozatok lehetnek

Megfékezték a lángokat a tűzoltók az M3-as autópálya füzesabonyi lehajtójának közelében, ahol négy jármű ütközött össze hétfőn dél körül. Egyelőre egy holttestet találtak, nem kizárt azonban, hogy további áldozatok is vannak.
2007. október 29. hétfő 14:13 - Hírextra
Az M3-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán négy jármű ütközött össze: egy paraffint szállító tartálykocsi, egy zöldségszállító kamion, egy személykocsi és egy mikrobusz. Az ütközés után a személyautó kigyulladt, a tűz pedig átterjedt a tartálykocsi külső részeire is - mondta el a Független Hírügynökségnek Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Hozzátette: a lángok a tartályautó rakományában nem pusztítottak. Bár vegyi felderítőcsoportot is küldtek a helyszínre, a környéken élők nincsenek és nem is voltak veszélyben.

Egyelőre egy holttestet találtak a tűzoltók: a zöldségszállító kamion sofőrjét. A teljesen kiégett személykocsit még nem húzták ki a kamion alól, azt még nem lehet tudni, hogy abban mennyien utaztak.

A helyszínen jelenleg is 10 autóval 25 tűzoltó dolgozik. Az M3-as autópálya mindkét oldalát lezárták a rendőrök, a füzesabonyi és a káli lehajtónál lehet elhagyni a sztrádát.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását