2024. május 12. - Pongrác

Sting sztriptízbárt akar nyitni

A New York-i Lower East Side lakosai összeálltak, hogy megakadályozzák egy David Bowie és Sting által finanszírozott luxus sztriptízbár megnyitását. Azzal vádolják a két sztárt, hogy egy rossz ízlésű Las Vegast készülnek megvalósítani Manhattan történelmi
2007. október 29. hétfő 07:15 - Hírextra
A Forty Deuce a hasonló nevű Las Vegas-i és Los Angeles-i intézmény New York-i leányvállalata lenne, amelyeket 2002-ben nyitott meg Ivan Kane, "az éjszakai mulatók mágnása". Ezeket a bárokat nagy előszeretettel látogatják olyan csillagok, mint Mick Jagger, George Clooney, Hugh Grant vagy Leonardo Di Caprio.

A Forty Deuce-ok az 1920-as évek éjszakai életét elevenítik fel. Vörös bársony, jazz-banda, egzotikus táncosnők, akik a színen meztelenre vetkőznek.

A tiltakozás támogatója Sheldon Silver, Lower East Side demokrata képviselője, aki arra szólította fel a New York-i hatóságokat, hogy ne adjanak a klubnak italmérési engedélyt. Ez a klub halálát jelentené, pedig már csaknem 12 millió dollárt áldoztak rá.

A háborúskodás akkor kezdődött, amikor Kane a lokál megnyitásának tervét bejelentette a honlapján és azzal dicsekedett, hogy "felfedezte az iskolát kerülő gyerekeknek való sztriptízt." A közeli kínai negyed Head Start School iskolájának elnöke viszont felhívta a figyelmet arra, hogy érvényes törvények szerint templomhoz, iskolához 60 méternél közelebb lévő intézmény nem kaphat alkoholmérési engedélyt.

A negyed lakói, akik régebben többségükben Kelet-Európából bevándorolt szegény zsidók voltak, újabban inkább latin-amerikai emigránsok, elsősorban nem morális, hanem megélhetési okok miatt nyugtalankodnak. A zóna ugyanis kezd a művészek és yuppie-k kedvenc helyévé válni. Velük együtt pedig megjelentek a márkás árukat kínáló butikok, éttermek, mulatók. Lower East Side korábban olcsó negyed volt, most a beköltöző luxus miatt mindennek felmegy az ára - írta a Corriere della Sera című olasz napilap, amely szerint hosszú háború készül.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását