2024. május 29. - Magdolna

Mégsem repül

Az előzetes hírekkel ellentétben mégis törölte az Air France a szombat délutánra tervezett Budapestre érkező, illetve onnan Párizsba induló járatát a francia légtársaságnál két napja tartó sztrájk miatt - tudta meg a Független Hírügynökség a ferihegyi rep
2007. október 27. szombat 21:57 - Hírextra
A menetrend szerint szombaton délután 17:45-kor érkező majd 18:30-kor visszainduló járat el sem indult Párizsból a légitársaság utaskísérőinek munkabeszüntetése miatt. Azt ugyanakkor nem tudták megmondani a járatinformációs szolgálatnál, hogy a járakimaradás hány embert érint. Az utasok várhatóan vagy az esti Malév-járattal, vagy a vasárnap reggeli Air France járattal utazhatnak el Párizsba.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, a sztrájk miatt pénteken törölték a budapesti Air France járatot, ugyanakkor a szombat délelőtti járatok zavartalanul közlekedtek. Arról egyelőre nincs információ, hogy a vasárnapi járatokat érinti-e a franciaországi munkabeszüntetés.

Az Air France utaskísérői csütörtökön kezdtek sztrájkba. Béremelést követelnek, az Air France vezetősége azonban egyelőre nem enged. A bértárgyalások szombaton is folytatódnak, a légitársaság úgy számol, hogy a munkabeszüntetés ellenére a járatok 70 százaléka el tud indulni.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását