2023. szeptember 23. - Tekla

Medveczky Ilona zsarolta Fábryt

Kioktatta és ugráltatta a showmant a gyönyörű díva. Medveczky Ilona kezesbárányt faragott a nagydumás Fábry Sándorból. A Showder felvételén a revükiránynő határozott utasításokat adott a showmannek, hogyan is bánjon egy dívával, Fábry pedig csípős beszólá
2007. október 23. kedd 07:00 - Hírextra

Tűzpiros sportautón érkezett a revü koronázatlan királynője, majd kiképzőtiszteket megszégyenítő parancsokkal utasította Fábryt: nyissa ki neki a kocsi ajtaját, fogja meg a kezét, segítse ki az autóból, majd zárja be az ajtót. Az i-re a pontot az tette fel, amikor Medveczky korholta Fábryt, mert nem kínálta meg pezsgővel. Úgy tűnik, Fábryból ökéletes kezesbárányt nevelt Medveczky, maga a díva is meg volt elégedve.

- Azt hiszem, Sándor felülmúlta önmagát. Nagyon visszafogottan viselkedett, és hagyta, hogy végigmondjam a mondataimat. Egyébként kikötöttem a műsor előtt: ha Fábry közbeszól és belém fojtja a szót, azonnal elhagyom a show felvételét.

Az is lehet, hogy nem csak a szelíd zsarolástól, hanem a látványtól is elakadt Sándorunk szava. Medveczky ugyanis forrónadrágban és combfixben feszített a stúdióban. A hatvanöt éves művésznő aonban nem érte be ennyivel: cicijét is kirakta a kirakatba. Fábry és az első sorokban ülő nézők is jól láthatták, hogy nem viselt melltartót.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását