2024. március 28. - Gedeon, Johanna

"Boldog vagyok, hogy leszbikus lehetek"

A No Angels énekesnője pikáns részleteket is elárult szexuális életéről. A 2004-es "szakítás" után idén újra összeáll a No Angels. A Bild magazin ebből az alkalomból beszélgetett a német lánycsapat egyik sztárjával. Lucy Diakovska az interjúban nyíltan be
2007. október 18. csütörtök 06:31 - Hírextra
A 31 éves énekesnő soha nem csinált titkot abból, hogy a saját neméhez vonzódik. Lucy célja, hogy mássága nyílt vállalásával öntudatra ébressze a többi homoszexuális embert.

"Boldog vagyok, hogy leszbikus lehetek" - nyilatkozta a popsztár a lapnak. "És nagyszerűnek találom, hogy Németországban egyre jobban elfogadják a homoszexuálisokat. Ki gondolta volna néhány évvel ezelőtt, hogy meleg politikusok is vállalják másságukat, és ezzel még szimpátiát is keltenek az emberekben?"

Lucy elmondta, hogy nemrég hosszas győzködés után sikerült rábeszélnie egyik melg bolgár barátját arra, hogy ismerje el nyíltan homoszexualitását. "Utána sokkal jobban érezte magát, és ez büszkeséggel tölt el."

A vörös hajú énekesnő egy éve egyedülálló, ez azonban nem jelenti azt, hogy hiányzik a szex az életéből. "Természetesen időnként vannak egyéjszakás kalandjaim. Azt azonban csak az utóbbi években tanultam meg, hogy a szex és a szerelem teljesen különválasztható." Lucy azonban hozzátette, hogy képes akár hosszú időre is lemondani a testiségről.

Kérdésre válaszolva a popsztár elárulta, hogy először a lábakat és az arcot nézi meg egy nőn. "Elsősorban nem a test érdekel. Flörtölni és szemkontaktust teremteni. Az sokkal jobban izgat."

Lucy nem szereti a szexuális segédeszközöket. Mint mondta, "az túl személytelen." A szexfilmekért ugyanakkor rajong. "A szállodában szinte mindig bekapcsolom a felnőtt csatornát. Szeretkezés közben szívesen nézek esztétikus testeket." Az énekesnő elutasítja a szvinger klubokat is. "Egy ilyen helyen ámokfutást rendeznék. Rettentően féltékeny lennék, ha valaki csak hozzáérne a barátnőmhöz. Ami a hűséget illeti, nagyon régimódi vagyok. Egy komoly kapcsolat az nekem szent."

Lucy végül azt is elárulta, hogy egyetlen alkalommal szexelt hármasban, mégpedig egy férfival és egy nővel. "Nem nyúltam a férfihoz. Világos szereposztás volt."
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását