2024. április 29. - Péter

Tévésorozat készül a Star Warsból

Az Erő hamarosan a tévén keresztül is velünk lehet: George Lucas ugyanis bejelentette szerdán, hogy a Star Wars mellékkaraktereire koncentráló tévésorozatot készít.
2007. október 17. szerda 14:01 - Hírextra

A csillagháborús saga atyja a The Los Angeles Timesnak nyilatkozva csak annyit árult el, hogy már belevágott a munkába, és az űrmese főhősei, Luke Skywalker vagy Darth Vader, nem szerepelnek majd a tervezett tv-filmszériában. A Star Wars univerzumban játszódó sztori a mellékszereplők szálán fut, ahogy Lucas tréfálkozva megjegyezte: lehet, hogy "a robotok életéről" szól majd.

Nem csoda, hogy a tévé is ki akarja hasítani a maga részesedését a hihetetlenül népszerű filmeposzból, hiszen a hatrészes sci-fi összesen 4,3 milliárd dollár bevételt hozott a világ mozipénztárainál.

Az amerikai sztárrendező közben már egy komputeranimációs Star Wars-szérián is dolgozik: a Star Wars: The Clone Wars című, tévésugárzásra szánt sorozat a Lucas Animation stúdióban születik, és Lucas csak elkészülte után akarja áruba bocsátani a televíziós piacon.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását