2024. április 20. - Tivadar

Tanulmány készül az 1-es BMW-ből

Nem csak a gyártásban lévő modelleket lehet majd megcsodálni a BMW standján a Tokiói Autószalonon. A rövidesen elkezdődő kiállításra egy tanulmányt is visznek magukkal a bajorok, amely 1-es alapjaira épül.
2007. október 16. kedd 13:55 - Hírextra
A jövő héten kezdődik el a Tokiói Autószalon, ahol elsősorban - a hazai pálya előnyeiből adódóan - a japán márkák a lesznek a legaktívabbak, de azért a világ más részeiről is számíthatunk érdekességekre. Kínálatának jelentős részével képviselteti magát a BMW is, ezen felül azonban egy tanulmányt is elvisznek magukkal a szigetországba.



A bajorok sajnos meglepetésnek szánják az autót, ezért semmit sem hajlandók elárulni róla, hivatalosan csak annyi információ érkezett a szóvivőtől, hogy a koncepció az 1-es sorozat alapjaira épül, és nem a pletykaszinten létező X1-es mini-SUV lesz az (amit egyébként az évtized végére várunk). Hogy valójában mi is lesz kiállítva, azt a három- és ötajtós, valamint a kabrió változatok után csak találgatni lehet, arra viszont komoly esély van, hogy hamarosan sorozatgyártásba kerül az autó. A Münchenben elkészített tanulmányok jelentős része ugyanis ilyen sorsra jut, például a Frankfurtban bemutatott X6-os is a futószalagról fog majd legördülni.

Nem a BMW lesz az egyedüli német gyártó, amelyik koncepciót állít ki Tokióban, ott lesz többek között az Audi az új A1-essel, valamint a Volkswagen is az eredetileg háromajtós Up! átalakított változatával, egy ötajtós mini-egyterűvel.
Forrás: A5.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását