2024. május 2. - Zsigmond

Konferenciát tartanak az orvosok

Győrben tartja éves kongresszusát a Magyar Életbiztosítási Orvostani Társaság(MÉBOT).Kiemelt téma: az egészségbiztosítási rendszer reformja. Október 18-20-ig Győrött, a Hotel Rábában tartja XII. kongresszusát a Magyar Életbiztosítási Orvostani Társaság (M
2007. október 16. kedd 11:29 - Hírextra

A tudományos rendezvényen részt vesznek az igazságügyi orvosok és orvos szakértők, az OEP, az Egészségbiztosítási Felügyelet, valamint a biztosítók és a pénztárak vezetői, illetve képviselői is.
A tudományos programban kiemelten szerepelnek az egészségbiztosítás reformjával kapcsolatos témák, valamint az egészségügy és a magánbiztosítási rendszer aktuális elméleti és gyakorlati kérdései.

Az ülésszakon a résztvevők megemlékeznek az első hazai biztosító, a Rév-Komáromi Hajózást Bátorságosító Társaság megalakulásának 200. évfordulójáról, valamint az Első Magyar Általános Biztosító Társaság (EMABIT) alapításának 150. jubileumáról is.

A Kongresszus 19-én, pénteken kihelyezett történelmi emlékülést tart Pannonhalma - Táplánypusztán, ahol a kápolna falán emléktáblát avatnak az EMABIT első vezérigazgatója, báró Lévay Henrik emlékére.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását