2024. május 17. - Paszkál

Molesztálták a focista kisfiát

Lelkileg összetört az angol labdarúgó-válogatott egyik játékosa, miután kisfia állítása szerint a család egyik barátja szexuálisan zaklatta őt. A hatvanas éveiben járó férfit letartóztatták.
2007. október 6. szombat 08:47 - Hírextra
Az angol labdarúgó-válogatott egyik játékosának kisfia azt állítja, hogy a család egyik barátja szexuálisan zaklatta őt - értesült a The Sun brit bulvárlap. Az angol élvonalban futballozó sztárfutballista állítólag teljesen összetört az események hatására, közölte az InfoRádió.

A lap jogi okokra hivatkozva nem nevezi meg az érintett játékost, ám megszólaltatja a család egyik barátját, aki szerint a hatvanas éveiben járó barát évek óta a család bizalmas, közeli barátja volt.

"Természetesen most csak a kisfiára tud gondolni. A letartóztatott férfiban teljesen megbízott a család, hiszen régóta ismerik" - jelentette ki a futballista szóvivője.

Miután a kisfiú elárulta a történteket édesapjának, az értesítette a rendőrséget. A Scotland Yard különleges, hasonló ügyekkel foglalkozó alakulatának a munkatársai egy londoni rendőrörsön hallgatták meg a gyereket, akinek vallomását videóra rögzítették.

A rendőrség később letartóztatta és kihallgatta a megvádolt férfit is. "Nagyon bonyolult vizsgálat zajlik. A zaklatás értesüléseink szerint a közelmúltban történt" - közölte egy rendőrségi forrás.

Az érintett labdarúgó - a The Sun leírása szerint - jól ismert élvonalbeli labdarúgó, aki sikereket ért el a válogatott csapatban is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását