2024. május 5. - Györgyi

Chervinskaya sóbarlang nyílt az Újlípótvárosban

Prof. med Alina Chervinskaya szentpétervári orvos több évi megfeszített kutatás és fejlesztő munka eredményeként alkotta meg, egyedülálló technológiájú sóbarlang rendszerét.
2007. október 5. péntek 16:22 - Hírextra

Prof. med Alina Chervinskaya szentpétervári orvos több évi megfeszített kutatás és fejlesztő munka eredményeként alkotta meg, egyedülálló technológiájú sóbarlang rendszerét.

A rendszer lényege, hogy mesterséges körülmények között képes a természetben található sóbarlangokéval azonos, illetve sok tekintetben jobb minőségű levegőt előállítani. A tüdő "fogmosásszerű" tisztításáról egy olyan speciális szerkezet gondoskodik, ami a Sóbarlang levegőjét száraz aeroszolos technológiával szabályozza.

Magyarországon az első ilyen sóbarlang Budapesten, az Újlipótvárosban nyitotta meg kapuit, a Tátra utca 31. szám alatt. Ide várnak, minden olyan embert, akinek bármilyen légúti és egyéb allergiája van, krónikus légúti betegségtől szenved vagy fül, orr illetve gégészeti gondokkal küzd. Enyhülésre talál az is akinek anyagcserezavarai, bőrproblémái vagy mentális gondjai vannak. 40 perc relaxáció az igényesen kialakított egyedülálló sóbarlangban, hihetetlen testi és lelki hatással tud bírni. Érdemes kipróbálnia annak is, aki "csak" az egészségét szeretné megőrizni! Most, hogy az allergia heteken belül tombolni fog az ország szinte teljes területén, jó tudni, hogy van egy hely ahol rendszeres kezeléssel tünetmentessé tehető ez a roppant kellemetlen betegség!

A McDonalds's éttermi hálózathoz hasonló módon működő franchise rendszer elindítója az NTR Office Kft megkezdte a sóbarlangok országos hálózatának megszervezését.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását