2024. május 5. - Györgyi

Együttműködés a Magyar Rádióval

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Rádió (MR) és az Újvidéki Rádió, a szerződés célja a műsorok tartalmi gazdagítása, a gyorsabb információcsere, valamint a kisebbségi jogok ápolása - tájékoztatta az MR az MTI-t csütörtökön.
2007. október 4. csütörtök 20:31 - Hírextra

A rádió közleménye szerint a megállapodást Such György, az MR elnöke, és Klemm József, az Újvidéki Rádió igazgatóhelyettese írta alá.

A két intézmény vezetője tárgyalásokat kezdett arról, hogy az Újvidéki Rádió szerkesztői az MR hírszolgálatának írott szövegeit és hanganyagát is felhasználhassák. Lehetőség nyílik az anyanyelvi és a kisebbségi műsorok cseréjére, közös élő műsorok megvalósítására az Újvidéki Rádióiban és a Magyar Rádió regionális pécsi és szegedi stúdióiban.

Az MR és az Újvidéki Rádió a közeljövőben új, közös, többnyelvű honlap indítását is tervezi. Megegyeztek arról, hogy kölcsönösen megteremtik egymás munkatársai számára a továbbképzés feltételeit.

A szerződés lehetővé teszi azt is, hogy rendszeres együttműködés jöjjön létre a rádiók zenei együttesei között is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását