2024. április 20. - Tivadar

Döntetlennel rajtolt a Veszprém

Az MKB Veszprém két másodperccel a vége előtt kapott góllal 24-24-es döntetlent játszott a vendég szlovén Celjével a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 1. fordulójában.
2007. szeptember 29. szombat 22:11 - Hírextra

F csoport, 1. forduló:
MKB Veszprém - Celje (szlovén) 24-24 (14-11)

Nem kezdett jól a Veszprém, csak 4 és fél perc, 0-2, valamint két kihagyott büntető után volt először eredményes. Amint feljavult a védekezés, Iváncsik Tamás duplájával már a hazaiak vezettek 4-2-re. Állandósult a magyarok előnye, de ellépni nem tudtak. Sőt, a Celje a 19. percben emberhátrányban egyenlített (8-8), ezért Mocsai Lajos rögvest időt kért. Sikerült rendezni a sorokat, és a félidőre elhúzni, miközben Peric két hétméterest megfogott.

Agresszíven kezdte a második félidőt a Celje, és megint egyenlített (16-16), de a lélektanilag fontos vezetést nem tudta megszerezni. Peric újból magára talált, bravúrosan védett, és ez tartást adott a csapatnak. Állandósult a minimális Veszprém-előny, így a hajrá is izgalmasan alakult.

Négy perccel a vége előtt 23-23 lett, majd Pásztor a szélről volt eredményes. A folytatásban kimaradtak az akciók, míg a szlovénok két másodperccel a vége előtt dobott góllal pontot szereztek.

A kvartett másik mérkőzésén:
Valur Reykjavik (izlandi)-Gummersbach (német) 24-33 (10-19)

A Veszprém a következő fordulóban, jövő szombaton a Gummersbach otthonában lép pályára. A másik magyar BL-résztvevő, a Pick Szeged szerdán kezd a szlovén Velenje otthonában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását