2024. május 18. - Erik, Alexandra

Ma tesz feljelentést a minisztérium

Pénteken reggel megteszi a minisztérium a rendőrségi feljelentést Weiszenberger László ellen, mondta el az RTL Klub Híradójának péntek reggeli kiadásában Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter. A tárcavezető elmondta: arra utasította
2007. szeptember 28. péntek 09:29 - Hírextra
Weiszenberger László volt kistérségi megbízottról szerdán hozott nyilvánosságra egy rejtett kamerás felvételt a HírTv. A felvételen Weiszenberger az uniós pályázaton nyerhető összeg egy részéért biztosítja a vállalkozót arról, hogy övé lesz a pályázati pénz.

Bajnai Gordon tárcavezető szerint, ahogy a tudomásukra jutott a bűncselekmény, azonnal megszüntették Weiszenberger kistérségi megbízotti szerződését. A minisztériumi kollégáit Bajnai gordon csütörtökön arra utasította, hogy pénteken reggel kilenc órára legyen a rendőrségnél a Weiszenberger elleni feljelentés - mondta el a miniszter az RTL Klub reggeli híradójában. Azt, hogy valójában milyen bűncselekmény történt és lehetnek-e még érintettek, azt a rendőrség dolga kideríteni - tette hozzá.

A felvételen az is szerepel, hogy Weiszenberger a minisztériumba hordta a pénzt. Bajnai Gordon azt nem tudta megmondani, hogy melyikbe, mert annak idején nem minisztérium, hanem államtitkárság felügyelte az uniós pályázati pénzeket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását