2024. március 29. - Auguszta

Ki mosogat a legjobban?

12-ből 11 mosogatógép kiválóan, míg egy közepesen szerepelt a Kosár Magazin tesztjén. 9 készülék beépíthető volt, három pedig szabadon álló. A jól teljesítőek között tisztítóhatásban és energiatakarékosságban nem volt nagy eltérés, árakban viszont igen -
2007. szeptember 28. péntek 11:53 - Hírextra
A beépíthető készülékek közül a legjobb 240 ezer forintba került, míg a második helyezett már csak 125 ezerbe. A szabadon állóknál is nagy volt az eltérés: ugyanolyan jól teljesítőből volt 89 ezer és 170 ezer forintos is, érdemes tehát tájékozódni vásárlás előtt - mondta a Független Hírügynökségnek Pavlovics Ágota, a magazin főszerkesztője. Hozzátette: a legdrágább és a legolcsóbb készülék között nem volt jelentős eltérés a tisztítóhatást vagy az energiatakarékosságot nézve, apró dolgok döntöttek. Például az, hogy könnyen tisztítható-e a gép vagy könnyen lehet-e bepakolni a mosatlan edényeket.

Az egyetlen, közepesen teljesítő mosogatógép több vizet és energiát fogyasztott a 11 másikhoz képest, és kevésbé tisztította hatékonyan az edényeket.

Pavlovics Ágota arról is beszélt: a teszteredmények meghatározásakor azt vették figyelembe, hogy a berendezés jól tisztít-e, hatékonyan gazdálkodik-e a vízzel és az energiával, mennyire érthető a használati utasítása, mennyire egyszerű a kezelése, és mekkora zajt csap munka közben.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását