2024. május 16. - Mózes, Botond

Törhetetlen az iPhone

Nem érdemes próbálkozni a kártyafüggetlenítő programokkal, mert tönkremehet a készülék - figyelmeztet az iPhone okostelefon gyártója, az Apple.
2007. szeptember 25. kedd 10:47 - Hírextra

Az amerikai informatikai óriáscég bejelentette, hogy az iPhone szoftverének a héten esedékes frissítése visszafordíthatatlanul károsíthatja azokat a készülékeket, amelyekre a tulajdonos kártyafüggetlenítő programot telepített, hogy ne csak a gyártóval exkluzív szerződésben álló AT & T mobilszolgáltató hálózatán tudja használni a telefont.

Több kikódoló program terjed az interneten, az Apple pedig "nyomatékosan eltanácsolja a felhasználókat" ezek használatától. Ha mégis így tennének és a készülék tönkremegy, a garancia nem érvényes - áll a kaliforniai vállalat közleményében.

A Mac számítógépek és az iPod médialejátszó gyártója, az iTunes online zeneáruház tulajdonosa június végén dobta piacra Amerikában a várva várt terméket. Az első két napon 270 ezer készüléket kapkodtak el a vásárlók. Az Apple várakozásai szerint szeptember végére elkel az egymilliomodik iPhone.

A kezelőfelületet és a kijelzőt magába foglaló érintőképernyővel és az iPod médialejátszóval felszerelt, internetezésre is alkalmas telefon ősszel kerül az európai piacra. Itt is országonként egy-egy szolgáltató hálózatán lehet majd csak használni, Nagy-Britanniában például az O2, Németországban pedig a T-Mobile az Apple exkluzív partnere.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását