2024. május 9. - Gergely

A Viasat3 közvetít majd "non-stop"

A következő öt évben a Viasat3 csatorna közvetíti a magyar kézilabdacsapatok Bajnokok Ligája-mérkőzéseit, a találkozók javarészét élőben lehet nyomon követni.
2007. szeptember 19. szerda 12:17 - Hírextra

Kocsis Attila vezérigazgató hangsúlyozta: a labdarúgó BL-hez hasonlóan ismét a minőségre törekednek, és a magyar kézilabdázás erre kiválóan megfelel. A csatorna bízik abban, hogy új nézőket sikerül megnyerni, és megtartani a kézilabda révén.

Hámori Barbara programigazgató jelezte: igyekeznek kiszámítható időpontokban sugározni a találkozókat - ilyen sáv a szombat és a vasárnap délután. A mérkőzéseken főleg Hajdú B. István lesz a riporter.

Sinka László, a magyar szövetség főtitkára elmondta: a honi klubok és válogatottak olyan minőséget teremtenek, amelyekért már versengenek a televíziók.

A 2007/08-as idényben a férfiak között a Pick Szeged - amely 2009 év végére új, 5500 néző befogadására alkalmas csarnokot kap - és az MKB Veszprém, a nőknél pedig a Budapest Bank-FTC és a Győri Audi ETO KC képviseli a magyar színeket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását